Reuling Professional Organizer

opgeruimd verder op weg


Mijn aanpak bestaat uit vier stappen: 

Stap 1: Intake.
Na onze eerste telefonische contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.  Een intakegesprek is gratis en verplicht je tot niets.
Dit intakegesprek vindt daar plaats, waar je wat wilt veranderen, bijvoorbeeld bij jouw thuis.
Samen brengen we in kaart wat je wensen zijn en stellen we de doelen vast.

Stap 2: Plan van aanpak; offerte.
Aan de hand van dit intakegesprek maak ik een offerte met hierin  de plan van aanpak, de geschatte tijd en de kosten. Wanneer je hiermee akkoord gaat, maken we een eerste werkafspraak. De lengte van deze afspraak is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden en is minimaal twee en maximaal 4 uur. Jij bepaalt het tempo waarin we werken. Ik sluit aan bij jouw mogelijkheden en wensen.

Stap 3: De uitvoering.
De lengte van onze afspraken/ praktische sessies is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden en is minimaal twee en maximaal 4 uur. Jij bepaalt het tempo waarin we werken. Ik sluit aan bij jouw mogelijkheden en wensen.

Ik help je met het maken van keuzes en leer je technieken om zelf dit proces verder op te pakken en dit door te kunnen zetten. Ik ondersteun en begeleid je bij dit hele proces; uiteraard beslis jij altijd zelf over jouw eigen spullen. Ik doe alles in overleg.

Het is afhankelijk van de opdracht hoeveel afspraken er moeten volgen.

Het is ook mogelijk dat er structureel ondersteuning nodig is. Als dit het geval is evalueren we het proces regelmatig.

Stap 4: Afronding en evaluatie.
Wanneer we je doel bereikt hebben, ronden we je opdracht af. We bespreken hoe je het resultaat kunt behouden.
Tijdens onze laatste werkafspraak bespreken we hoe je het resultaat het beste kunt behouden. Ik geef tips hoe je ook in de toekomst het overzicht kunt behouden.
Ook bespreken we of je nog nazorg wilt en in welke vorm je dat zou willen. Ik zal na ongeveer een maand contact opnemen om te informeren hoe het gaat.