Reuling Professional Organizer

opgeruimd verder op weg


Graag stel ik me kort aan u voor. Mijn naam is Ellen Reuling.

Inmiddels werk ik ruim 27 jaar in de zorg voor verstandelijke gehandicapten. Eerst als persoonlijk begeleider; sinds een groot aantal jaar op kantoor waar ik administratief werk doe en onder andere cliënten ondersteun bij hun indicatiestelling.

Ik liep al een hele tijd met het idee om naast dit administratieve werk iets anders op te pakken. In 2017 heb ik de opleiding tot professional organizer afgerond. Bij deze opleiding was de puzzel voor mij compleet. Ik kan als professional organizer doen, wat ik altijd al graag doe.

In mijn dagelijkse leven merk ik, dat opruimen, structureren, plannen en organiseren belangrijk voor me zijn. Ik voel me blij in een opgeruimd huis. Als ik een ander hiermee kan helpen, geeft me dat veel voldoening. Daarnaast heb ik jaren ervaring met het ondersteunen van iemand met ASS in zijn dagelijkse leven. Ik wil graag mensen helpen bij het creëren van ruimte in hun huis en in hun hoofd, zodat zij meer tijd, ruimte en energie hebben om aan andere zaken te besteden.

Ik ben enthousiast, spontaan, respectvol, betrokken en empathisch. Zowel in mijn werk als privé zie ik, dat ik gewaardeerd wordt om mijn betrouwbaarheid, mijn verantwoordelijkheidsgevoel, mijn luisterend oor en mijn behulpzaamheid. Ik zorg graag voor overzicht en structuur. Ik begeleid, motiveer en ondersteun graag mensen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en het onderhouden van deze vaardigheden.

 

Ik ben aspirant-lid van de NBPO, de Beroepsvereniging van de Nederlandse Professional Organizers en werk volgens de beroepscode van deze vereniging, die onder andere geheimhouding garandeert .